Craft | Werkwijze
45
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-45,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-flux,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Werkwijze

Gerecycleerd

 

Ons einddoel is om elk afgewerkt meubel een uniek karakter mee te geven. Hiervoor gaan we op zoek naar hout dat reeds gebruikt is voor andere doeleinden. Dit zijn vaak oude schuren of oude meubels.

 

Elk stuk hout dat we gebruiken heeft reeds zijn eigen geschiedenis en en een uitgesproken stijl. Dit maakt van elk meubelstuk dat we maken een uniek stuk.

Atelier1
Atelier2

Jaren ervaring

 

Ons team van meubelbouwers heeft samen meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van kasten, meubelen en houtconstructies.

 

Omdat we elke keer opnieuw met unieke houtstukken werken, vraagt elke meubelstuk een iets andere aanpak. Ervaring is in deze gevallen cruciaal.

Goede stukken

 

In eerste instantie maken we een selectie welke stukken hout we effectief kunnen herbruiken, het is belangrijk dat deze stukken niet aangetast zijn.

 

EƩnmaal de bruikbare elementen zijn geselecteerd, gaan we de bruikbare hout elementen sorteren in categorieƫn die nuttig zijn voor verschillende onderdelen van de meubelstukken.

Atelier3
Atelier4

Bewerken

 

De geselecteerde stukken hout worden dan helemaal opgeschuurd en bewerkt om opnieuw te gebruiken in de vervaardiging van de nieuwe meubelstukken.

 

Elk stuk hout wordt in deze fase nog eens gecontroleerd op sterkte en gezondheid. Hierdoor kan u zeker zijn dat u een op en top, kwaliteitsvol meubelstuk in handen krijgt.